tisdag 24 februari 2015

På rätt bana igen.

Då har jag hittat motivationen och Viktväktar-appen igen. Sötsuget berodde ju på att lingonveckan kom på besök efter si så där 15 månaders uppehåll.. Long time no seen, jag har inte saknat dig.
Men men, då vet man väl att systemet fungerar, inte för att den behöver det då vi inte ska ha fler kids.

I dag har det varit full rulle. Först var jag och Loui med på sångstunden på hennes dagis, därefter åkte vi till affärerna för att sedan upptäcka att tiden svischat förbi, snabblunch för att därefter hämta My på dagiset för att åka till finska ö.f. Sen kunde vi äntligen åka hemåt, först bara en liten sväng förbi Älvsjö för att hämta upp syrran som hängde med oss nu under kvällen.

Vad händer i morgon då? Vet fan inte riktigt, ska kolla med mamma om hon jobbar eller ej, annars skulle det vara guld värt att komma iväg till gymmet i morgon under dagen.
I dag är det vilodag med squatsen, grymt jobbigt med plankan i dag. I morgon ska jag klara 1 minut! Har typ aldrig tränat plankan så det här är en riktig utmaning för min del. Wish me luck! Och nej, jag tror inte man får en sån röv som på bilden nedan, men lite mer framhävs den kanske då den varit helt icke-existerande efter viktnedgången.


Nu måste jag ner till Loui en sväng, lilleman har väl tappat nappen i vanlig ordning..

Inga kommentarer: