fredag 20 februari 2015

Bus med grannar!

Halva Fredagen har i princip flugit förbi! Skönt det.
Vi har varit till Lek och Bus i Nacka Strand med grannarna på förmiddagen. OM barnen var trötta och griniga när vi skulle hem. Repeterar det där Vendela alltid säger. Det är SÅ skönt att vi har barn på samma nivå och att man inte behöver känna sig ensam när tålamodet tryter! 


Jag är glad att jag hade en Red Bull som väntade på mig i kylskåpet, annars vet jag inte hur jag hade klarat mig nu medan lilleman sover och My är vaken..


I kväll blir det till att fira Plaifon, Natti och Maggie. De har fyllt år och alla grannar är inbjudna på lite middag, mycket trevligt initiativ. Det ser vi fram emot. Men innan dess ska vi försöka hämta Audin som är färdigservad, så den inte blir stående på verkstaden hela helgen. I dag hade vi behövt den då Dodgen har takbox och därmed inte kunde tas med till Lek och Bus-garaget, då det är rätt lågt i tak. Knappt så man får i Dodgen utan takbox, och trångt som satan. Så vi åkte faktiskt med både Julia och Vendela i dag, thanks for the ride babes :-), tycker lite synd om Vendela som fick ta de grinigaste barnen i bilen på väg hem och därmed kunde inte Jakob sova.. hoppas han kom till ro efter att jag hämtade Mysan hemma hos henne sen.

Såg att vi måste handla lite innan morgondagens fika dessutom. Vi har INGEN mjölk hemma, SKANDAL!! Ska ringa Björn med detsamma och höra hur vi gör med bilhämtning och så i kväll..

Inga kommentarer: