onsdag 18 februari 2015

Ingen vila, ingen ro.

NU äntligen känner jag att jag kan sätta mig ner och känna mig lite mer klar med dagens sysslor.. fasiken vad mycket det finns att göra emellanåt. Förvisso var det frivilligt att baka lite inför helgens lilla kalas som Björn ska ha med sina nära kära för att fira sin födelsedag.. men resten var en massa "måste-göra" innan hemmet rasar samman helt!

Om nån halvtimme eller så kommer Maria hit på lite fika innan barnen ska hämtas på dagis. Mamma kommer också över, hon kunde inte låta bli efter att jag messat henne en bild på dagens bak, hehe!


Just nu känner jag mig suuuupertrött. Skulle sitta fint med en Red Bull men jag har redan överskridit dagens propoints i och med att man var tvungen att smaka på det jag själv bakat, tänk om det hade varit JÄTTEÄCKLIGT?! Bättre att jag tog .. dem ... första bullarna.. hehe..

Fikat hos Krille var trevligt i går, även där hade jag svårt att hålla fingrarna i styr, speciellt då det fanns semmeltårta och chokladbollar! NAMI NAMI. Nä, nu måste jag skärpa mig. Ska fråga mamma om hon orkar passa Loui i morgon så jag kan ta mig till gymmet. Blev ju INGEN träning förra veckan, shame on me. Men men, jag var ju lite sjuker + att jag hade lite att göra inför dopet.

Nu har jag dock.. utmanat mig själv verkar det som, vet inte om Zandra riktigt hakade på det här...
Men men, man kanske kan få lite starkare mage och snyggare röv, inte som på bilden kanske, hehe, men lite större än nu.. just nu existerar den typ inte.



Inga kommentarer: