tisdag 8 juni 2010

Tråk vecka.



Denna vecka är det typ bara träning och jobb som gäller.
Ska försöka äta lite nyttigare nu när sommaren e här så jag inte förstör all träning med för mycket gott vilket är sååå typiskt för mig.
Har precis slängt i mig en sån här naturdiet-shake och det får jag se till att hålla mig på tills det är middag på jobbet.
Denna vecka e inge rolig alls. 52 timmar och bara en ledig dag, och det är på Fredag. Ska försöka hitta på nåt skoj den dan oxå. Funderar först på att träna, sen ska jag till optikern och testa linser. Därefter vet jag inte vad jag ska göra. Vill iaf inte sitta hemma och uggla.

Längtar otroligt mycket till vecka 27, till min första semestervecka, då åker jag syrran, brorsan och Björn till Finland och hälsar på lite släktingar. Veckan innan det ska jag med brukaren till Arboga oxå. Vet inte hur schemat ser ut för den veckan än men det kommer väl. Och så antar jag att jag får jobba själv de dagarna jag är där. Kommer nog att bli lite hektiskt med tanke på att jag förra året hade lite hjälp av brukarens storabrorsa som kunde fixa mat och springa efter annat när jag tog lillkillen. Nåja, det löser sig hur det än blir. En del lyft blir det dock så det är nog ganska bra och koncentrera sig på att träna ryggen på gymmet innan dess.
Fr o m Onsdag har lillkillen sommarlov och då gäller det att få igång sommarfantasin så att säga, hitta på grejer att göra och få tiden att gå när man e på jobbet. Dagarna går fruktansvärt mycket långsammare under sommarlovet. Huvva.
Hoppas man får lite fint väder då så man kan vara ute massor iaf.

Har precis lagt över alla bilder från mobilen till datorn, blir så jävla många bilder till slut, nu ska jag dock försöka sortera de lite... :-)
Ha en bra dag i solen (förhoppningsvis har du oxå sol där du bor!)

Inga kommentarer: