fredag 18 juni 2010

FUCK.

Efter att jag skrev klar förra inlägget dog min handled.
Gick inte att göra bicepscurls... och det gick inte heller att lyfta stången...
Jävla skit. Skadade mig på jobbet häromdagen på handleden när jag skulle lyfta lillkillen (storkillen nu kanske?) och det gör att jag får ont när jag lyfter. Igår på jobbet hann jag aldrig känna av skadan med tanke på att jag jobbade så få timmar, men vafaaaaan.
Blev jävligt sur när jag inte kunde göra mina övningar på gymmet (hade lust att bara gå hem men körde lite cardio innan jag stack)! Mest sur för att det är en skada jag fått genom jobbet, det värsta är ju att det säkert kommer fler såna skador.
Kanske ska man linda in handleden inatt eller nåt som Björn sa igår? Hmm.


NÅÅÅÅÅJA.
Nu lyssnar jag på lite musik genom förstärkaren, tvättar och surfar.
Och så tänker jag lite på morgondagen om hur mysigt jag och David ska ha det med vårat fiskande... :-)
Vi ska sätta oss på bryggan och meta lite och samtidigt dricka lite promilledricka (som Louise säger, så gulligt). Björn ska iväg han oxå, han ska träffa sina ishockeypolare och .. jag vet inte, se på fotbollen och så var det nåt med ishockeyn såklart.

Nu ska jag bara SLAPPA. Tokslappa... Mmmm..!

1 kommentar:

Camilla sa...

Oh no..det där låter ju inte bra. Har du gjort anmälan/varit hos läkare? Kan vara bra att få det dokumenterat om det blir en försäkringssak längre fram.

V8-muller är underbart! Har alltid varit svag för jänkebilar..hängde med en raggare för hundra år sen, mest för att få åka med i hans Ford Fairlane misstänker jag, haha!