fredag 19 juni 2009

Uscha..

Jag säger som alla andra säger. Eller nä, klagar menar jag.
Tråkigt väder på Midsommarafton. Självklart! Skittråkigt.

Jag hade velat festa med nära o kära men det funkade inte i år.
Dom senaste två åren har jag festat hos D ute på Ekerö med vänner och sen har även E och N joinat oss med tanke på att E har sitt landställe därute oxå. Så det har varit väldigt skoj.
Men i år blir det tyvärr lite lugnare. Blir gubbens släkts landställe.

Just nu vill jag festa så mycket som möjligt. Vet inte riktigt varför men jag tror det är för att fler och fler vänner blir gravida.. Jag har lite svårt för det där.
Visst är det kul att dom skaffar familj och så, men för mig känns det lite som att dom försvinner från mitt liv då dom bildar familj. Försvinner ännu mer. Eller är det jag som distansierar mig?
Äh, jag vet inte riktigt men.. Och sen att det blir mer press på mig oxå. "När e det dags för er då?" och "blir du inte sugen då?". Näe. Det blir jag inte. Det är kul och mysigt att gulla med ungen men det är minst lika skönt att lämna tillbaka bebisen igen!

Själv har jag bestämt att jag inte ska bli på smällen än på några år.
Jag fyller 27 i Oktober. Och har väl bestämt mig för att få mitt första barn runt 30 årsåldern. Självklart vet jag att det inte går att planera riktigt så. Det kan ju bli problem mm. Jag kanske inte kan bli på smällen eller killen kanske skjuter lösa skott.. Men jag e verkligen inte redo för att ta hand om ett nytt liv just nu. Det är så stort ansvar.
Och jag säger som alla andra säger då oxå, jag kan ju knappt ta hand om mig själv..!
Gubben min e inte heller redo för barn än. Så vi e iaf överens om det här...
Det har pratats en del om det så att säga.

Näfan.. Nu ska ska jag käka lite frulle.
Gubben blir nog inte borta så länge heller. Han fick ett joursamtal och skulle iväg till sin anläggning för att fixa punka på en taxi tror jag.

Inga kommentarer: