måndag 29 juni 2009

Tänktetitänkt

Till att börja med måste jag säga att helgen har varit KANON!

På Fredagen var jag på mammas landställe och dit kom även Therese och Nina. Vi solade, åt god grillad mat och drack lite cider/spritzers.
Blev ganska sent dårå. Och fullast som vanligt blev morsan.. Hua!
Aja, jag hade iaf skitskoj med tjejerna. Sen kom min älskling och hämtade mig mitt i natten, närmare sagt runt 02.00....


På Lördagen drog vi ut till Ericas landställe.. MEN den dagen hade vi även en nära-döden-upplevelse. That's some scary shit!
När vi nästan va framme kom vi in på en liten landsväg.. Och som vanligt körde gubben min lite fort i svängarna.. Båda tycker det är skoj.
Den här gången gick det lite snett dock. I svängen fanns s.k rullgrus. Från en asfalterad del som hade blivit dålig (det fanns flera såna fläckar såg vi sen). Så mitt i en sväng hamnar vi på en sån fläck och får sladd varav gubben min försöker styra ut hojen varav vi samtidigt får MÖTE. Ingen bra kombination. Så hojen gubben måste bromsa samtidigt så vi inte krockar med bilen (bilen hinner oxå bromsa, rejält) vilket leder till att den börjar vobbla jävligt mycket!... Och rent instinktivt släpper han allt, dvs broms och gas och lyckas styra tillbaka den i sista sekund innan vi hamnar utanför vägen.
Vi klarade oss. Men det va nog mest tack vare den mötande bilen som hann bromsa.
Sjukt läskigt med det där gruset. Jag kan ju säga att vi körde jäääävligt lugnt hem.
Och ska jag berätta en till sak? Gubben min hade nästan tänkt köra i shorts om jag inte hade pushat honom att ta på sig hojkläderna.
Well well.
Där solade, badade vi och åt lite god lunch (kycklingsallad). Erica och Nicklas gör alltid så goda sallader, och övrig mat med!


På kvällen var det fest. Å (en fd kollega) hade kalais och fan va skoj det vart. Folk va på så gott humör och dessutom kom B (en till fd kollega).
Vi pratade med lite folk, drack älkohole och hade skittrevligt!
Kom hem runt fyra på natten tror jag! Haha..



Dan efter va jag ju ganska så bakis. Skulle egentligen träffat David men icke.
Jag pallade inte och jag skulle nog inte kört bil så dags heller. Så det blir en dejt idag istället.
Efter att jag hade sovit några timmar åkte jag och gubben till Å igen (vi hade tappat bort Audinyckeln (panik, been there done that!!) men hennes gubbe hade lyckligtvis hittat dom). Sen åkte vi och storhandlade hem en snabbis och packade in frys och kylvarorna.
Sen åkte vi till morsan där Saaben stod. Jag tror att vi e bäst på att lämna bilar lite här och var..!
Yeye... Och sen åt vi jättegod middag här hemma och såg på lite Wallander.

That's my lövely weekend.
How about yours?

Inga kommentarer: