söndag 2 februari 2014

Lördagskvällen!

Började denna morgon med tårar. Läste en nyhet på Aftonbladet som var alldeles hjärtaskärande för en förälder att läsa. En liten flicka hade ramlat i vattnet dagen innan Julafton och hittades först en stund senare helt livlös och med en kroppstemperatur på 13 grader. Men det otroliga är att hon vaknade till på Julaftonsmorgonen efter en massiv insats av både helikopter-, och sjukhuspersonal. Och vart fullt återställd även fast det tog sin tid. SÅ lyckligt slut.
TEARS.

Gårdagskvällen var underbar! Har inte skrattat så mycket på länge! Maten på Dollys är nog den sämsta jag varit med om. Mina ribs var supertorra och jättesega, Therese och Johans kött var genomstekt fast de ville ha medium och Björns var inte heller medium rare som han beställt. Så Dollys is no more for me. Det har varit SÅÅÅ gott dem gånger jag varit där innan men denna gång sög det balle. Nåja. Vi tog efterrätten på Waynes istället. Té och en stor chokladmuffins. Det var gott!

Raw levererade riktigt bra! Alla fyra hade i stort sett ont i kinderna pga allt skratt! Skitkul!! Mårten Andersson och Özz Nüjen var bäst men även Greg och den andra mannen (minns ej namnet nu) var grymt roliga! Så tack Therese och Johan för den underbara kvällen! 

Nu ska jag slappa lite i sängen innan det är dags att åka iväg till svärisarna och hämta lillfisan!!

Inga kommentarer: