torsdag 13 februari 2014

Grå vardag kan förgyllas med lite färger.

Då sitter jag här och väntar i stort sett på att tiden ska gå.. har precis gjort i ordning mig lite efter att ha duschat. I dag tog jag lite roligare kläder på mig än mina baggy jeans och huvtröjan. Fick bli lite mönstrade leggings, vilket egentligen bara framhäver mina stora lår men det orkar jag inte bry mig om, hellre det än helt svartklädd.. ser ju ut som man ska på begravning liksom... + en svart vinterjacka på det. Nej tack. Sometimes we need some colours in our lives. Var tvungen att Googla på färg på engelska nu i efterhand då jag blev osäker på hur det stavas.. brukar nog variera när jag skriver det ordet men va knas att det stavas olika på amerikanska och engelska... Hur stavar du det ordet?



Jag tänkte åka till Farsta och shoppa lite. Delvis en present eller två till Björn som snart fyller år och delvis nåt fint till båda mina älsklingar till Alla hjärtans dag. Jag tycker att det kan vara lite töntigt med den dagen men det är en påminnelse för både mig och Björn att visa lite extra uppskattning gentemot varandra, vi som är rätt dåliga på det, båda två. Så vi får se vad jag hittar. Frågade grannen om hon ville med och shoppa och hon skulle återkomma, måste hur som haver åka iväg om en stund så jag slipper stressa sen till jobbet.

Alltså jag blir så fruktansvärt svullen och mätt efter att ha ätit frukost/lunch/middag.. Kanske borde äta lite långsammare/mindre. MEEEEN, det har ju med graviditeten att göra.. tarmarna jobbar långsammare och blir på så sätt svullna etc etc. I dag borde jag tränat men jag orkade fan inte. Och så var jag lite småförkyld här i morse med en massa snor och ont i halsen, då känner man sig inte så pigg på att gå till gymmet. Är liksom torr i halsen, och det är jag på morgnarna. Lite halvjobbigt faktiskt.

Gårdagen hade gått fint med Mysan. Hon hade förvisso lagt sig sent och utan välling (tre kors i taket!) men hon är så snäll och så med Björns föräldrar och de så lugna och fina mot henne. Så det var skönt att komma hem till en liten tjej som låg och sov i sängen.

Jaja, hoppas den här dagen flyter på lika bra som gårdagen, då blir jag glader. Adios!

Inga kommentarer: