torsdag 6 februari 2014

Slut på friden.

Jahapp. Då har My kommit ur sin braiga sovperiod. Alltså att nöja sig med att få välling i sängen och somna så fint. Nu somnar hon inte direkt efteråt utan ska upp ur sängen och bråka och stöka. Det här har jag inte längtat efter. Trodde att hon somnat då det var tyst i rummet i över 20 minuter men icket.
- Mamma! Mammaaaa! Maaaaammaaaaa.
Så det är bara att gå in efter en stund och säga till henne att hon får sova men tji får vi, för så lätt ska vi inte komma undan. Då ställer sig fröken upp i sängen och vägrar lägga sig igen och är sur, och när jag till slut säger till på skarpen att hon får sova och går ut så står hon där och hänger på handtaget. Får helt enkelt bära lillfisan i sängen och hoppas på att hon somnar om igen med mig bredvid, nä men söru det går inte.
- BORT! säger My.
Jag får minsann INTE ligga i sängen bredvid henne. Så nu sitter jag här ute i köket och hon ligger förhoppningsvis ner och försöker somna om. Här om kvällen hade vi ett helvete efter att Björn hade tagit upp henne då han tyckte att hon verkade för pigg för att somna. My vart ju superpigg och trött och superpigg igen och vägrade gå och lägga sig. Ja, med andra ord så är den lugna tiden förbi. 

Ska ta och göra i ordning lite té och mackor, fast kanske borde jag vänta en lite stund. Vet inte riktigt när Björn kommer hem. Han ringde och sa att han hade lite extra att göra på jobbet och skulle bli lite sen.Vill inte sitta här med magknip om en timme eller två om han kommer så pass sent... Hmm, what to do, what to do?

Inga kommentarer: