måndag 10 februari 2014

Borde.. men orkar inte.

Då var Måndagen här. Denna vecka får jag jobba igen. Wiho!
Det är fan tufft att vabba en hel vecka. Man är slut på ett helt annat sätt alltså, än när man jobbar 40 timmar.
Denna vecka ska jag lära upp en kille i några dagar. Så han blir mer säker på vad våran brukare behöver hjälp med och hur vi ger honom den bästa omvårdnaden.

Egentligen borde jag vara på gymmet just nu men jag orkar fan inte i dag. Ska äta upp min frukost och därefter lägga mig i sängen några timmar innan det är dags att åka till jobbet.
Det får bli träning dem andra dagarna denna vecka istället.

Gårdagen var väldans trevlig. Till att börja med åkte vi hem till Björns föräldrar och hängde där i några timmar. My lekte på rummet med mig och Lovisa medan gubbarna byggde på övervåningen. Sen kom Björns farbror och hans fru dit på fika, så smaskade vi i oss semlor och sockerkringlor. Riktigt gott...
Kort därefter åkte vi hem till syrran som gjort i ordning en 3-rätters middag. Pheow. Vi som redan var rätt mätta, haha. Men vi kunde inte låta bli tortillaprylarna hon gjort, dem har nåt namn som jag inte kommer på just nu, fyllda med ost och annat gott i alla fall, som vi så klart inte kunde tacka nej till. My fick klappa Sigge och leka lite med honom, snäll katt med stort tålamod säger jag bara... speciellt då ungen började stapla böcker på honom....! Sen fick vi en riktigt god soppa som även My gillade och till efterrätt så hade syrran bakat två goda kakor. OM VI RULLADE HEM EFTER DET?! Nä så det var kul. Brorsan och morsan var där också, det var sköj! Så vi hade en finfin Söndag med andra ord.

Kommande helg bjuder också på en hel del trevligheter. Till att börja med så ska My på en föreställning i Stackenparken med sina grannkompisar, och efter det kommer Martina och Linnea över för lite lunch och fika. Väldigt trevligt. Och på Söndag är det kalas hos Björns familj. Det är nämligen så att Björn, hans äldsta syster och hans pappa fyller år rätt tätt inpå varandra, så det har för vana att slå ihop till ett stort kalas istället för tre "små". Lika bra det. Så då ska de firas och det ätas tårta... Mycket trevligt. Måste köpa present till Björn nån dag. Sen får vi gemensamt handla nåt till hans pappa och hans syster i helgen.

Ojoj, börjar bli ett väldigt långt inlägg det här.. och min sovtid tickar iväg... haha.. låter som värsta pensionären.... :-D
Ha en bra dag alla ni så hörs vi.

Inga kommentarer: