lördag 18 januari 2014

Olycka!

Oj vad det har snöat både i går och i dag. Hell, I don't mind. Det är bara superkul å barnens vägnar! Vi har åkt pulka med grannarna på förmiddagen och jag är precis hemkommer från Willys efter att ha handlat det som behövdes till kvällens middag. Både My och Björn sov när jag gick hemifrån och sover än. Bra det. Björn behöver det om nåt då han kom hem halv tre i natt.

Alla barnen gjorde en varsin vurpa i backen också, och det gick bara bra med alla. Dock blev alla smått chockade över alla snö i ansiktet, haha...! Men det är sånt som hör till pulkaåkning, om flera år blir det svanskotan som åker på däng skulle jag gissa....

My skadade tänderna i morse! :-(
Hon höll på att bråka och hoppa vid handfatet i morse och rätt vad det var så kastade hon sig nedåt och slog i främre tandraden. Hon blev självklart jätteledsen! Lillpluttan då! En pytteliten bit åkte bort och så kom det lite blod... så jag ska ringa till tandläkaren på Måndag för att kolla i fall vi ska komma in för en undersökning och därefter ringa till försäkringsbolaget. Hoppas inte dem permanenta tänderna skadats bakom mjölktänderna! Jag är i alla fall väldigt nojig och orolig.

Inga kommentarer: