måndag 5 augusti 2013

Måndag morgon.

Det känns verkligen att man bara hade en dag ledigt i helgen. Igår kom jag på att jag skulle upp vid fem.. idag för att jobba. Det kändes lite drygt.
Idag blir det dock bara halvdag. My är fortfarande lite risig. Hon var dock inte lika varm igår som förut, men jag vad Björn ta tempen på förmiddagen och därefter ringa sjukvårdsupplysningen.. det känns ju lite konstigt med feber i över tre dagar. Hon sover ju sjukt dåligt också stackaren. Det enda sättet hon somnade på igår var vaggandes i min famn igår kväll, 2 timmar efter läggdags. Lilla sötnosen då. Men det känns som att det är på väg åt rätt håll nu i alla fall.

Gårdagen var trevlig annars. Var ju till Linneas dop och hon skötte sig expemplariskt! Inte ett knyst på dopet och sen så somnade hon dessutom, haha!
Fick en del bilder som jag tänkte skicka över till Martina sen. Sånt är ju så uppskattat.
Fikat efteråt var inte helt fel heller. Har dock blivit lite mycket av det goda de senaste dagarna kanske..
Och sen på kvällen kom syrran och Micke över och grillade, väldigt trevligt. Man måste ju nästan grilla när det är så fint väder, inte sant?!

Gillar den här klänningen (speciellt färgerna), inte mycket ni får se på denna bild dock.. men den är lite knepig med urringningen, man måste nämligen rätta till den konstant så bh:n inte syns :-(.
Denna vecka ser vi fram emot. Kicki och Bella kommer över på middag på Onsdag, ska nog göra lite lasagne så får den sköta sig själv. Och på Söndag ska det grillas med Erika, Nicklas och Iris, så det gillar vi :-).

Nu ska jag göra i ordning mig lite innan jag ska gå till bussen. Ha en bra dag!

Inga kommentarer: