tisdag 6 augusti 2013

Alltid jobbigt efter sjukdom.

Tycker alltid att det är svårt med sovrutinerna efter sjukdom. När hon är sjuk så behöver hon tröst och då håller vi oss rätt nära henne. Men så fort sjukdomen försvunnit så tror hon att hon ska få ha oss lika nära, men det fungerar ju liksom inte. Speciellt inte när det ska sovas. Så nu fick jag brottas lite med My innan hon till slut gav med sig och i skrivande stund ligger i sängen och förhoppningsvis somnar. Middagsluren är SÅ viktig för att hon ska orka med resten av dagen.

På Fredag händer det lite också. Först ska jag till gymmet, sen drar jag till Huddinge centrum där jag ska sälja mitt Access-kort som är aktivt fram till den 21:a Augusti. Varför bara låta den damma här hemma när någon annan hellre betalar en slant för den? Därefter drar jag till Martina och hänger en stund med henne.

Måste lämna blod den här veckan också (det råder blodbrist just nu och det var ett tag sen jag lämnade), ska försöka hinna göra det på Torsdag innan jobbet. Har ganska gott om tid, men måste hinna till gymmet innan dess. Sen får jag verkligen se till att äta ordentligt resten av dagen, annars vet jag nån som ligger på golvet med ett blekt ansikte.

Förresten... när jag fyller år i Oktober (jag vet att jag planerar väldigt långt fram nu, men ju fler som hänger på desto roligare!) skulle det vara rätt skoj att åka på kryssning. Vilka är på? Vet inte hur jag jobbar på Fredagen men det skulle ju vara väldigt soft att komma iväg just på en Fredag, då kommer man hem på Lördagen men har ändå en hel dag ledigt därefter. I min ålder är man ju bakis i två dagar nu mer, haha...

1 kommentar:

Therese sa...

Jag är på! Såklart :)
Fredagar är roligare med tanke på åldern och baksmällan haha

Jamen visst blev det lite roligare ändå?
Ska ta massor av fina bilder på Öland sen, nu när jag kan vara med på helbild utan att skämmas ihjäl haha