tisdag 12 april 2011

Hows it going with the träning då?

För mig flyter det fortfarande på. Jag har tränat tre ggr i veckan i medan jag kört LCHF (vet inte om man kan kalla det jag just nu äter för LCHF, med tanke på att jag antagligen inte fyller FETTkvoten). Vikten idag ligger på 72,4 kg, inte så tokigt. Dock har jag fuskat lite på sistone, eller rättare sagt förra veckan. Då åt jag lite rotfrukter och potatis när vi blev bjudna på middag och glass, i Lördags.
Och i Söndags tog jag en glass med morsan och åt till och med mörkt bröd till frukost... Och på kvällen köpte jag hem Singoallakex, kan ju lova att paketet var tomt efteråt.. Dock hjälpte Björn till att äta lite han med :-).
Men men, ibland vill man bara frossa. Dock kändes det inge bra i magen dan efter, blev fisig och svullen ganska fort efter allt slarv. Med LCHF-kosten har jag aldrig svullen mage eller känner mig gasig. Rätt klockrent faktiskt.


Hjördis obefruktade ägg från förra året. Har för mig att jag hittade dom på Midsommarafton :-).

Efter att jag käkat frulle så ska jag iväg och handla lite syrsor till Hjördis om hon nu känner för att äta några.
Verkar finnas ägg i magen på fröken igen då hon haft syrsor kvar i terrariet efter matning. Men men, det märker man ju sen.
Och så tänkte jag handla hem lite mat också.
Efter det blir det till att jobba eftermiddag och då blir det antagligen bad på kvällen också, eller ja. Jag får ju hoppas på det, annars blir jag faktiskt lite kinkig på päronen..

Vad ska du hitta på idag?

Inga kommentarer: