onsdag 27 april 2011

Blir det nån semester?


Jadu...
Jag funderar lite på hur det ska bli med semestern jag..
Både jag och den andra heltidaren har ansökt om några veckor men har inte fått reda på när vi får semestern beviljad och OM.
Vi har en vecka som krockar med varandra.
Vecka 27. Den veckan då jag, syrran, hennes kille, Björn och brorsan funderar på att dra till Finland, och fan om det skiter sig!
Det är den enda veckan brorsan kunde och det blir ju inte nån ordentlig tripp om nån i familjen inte åker med..
Det dumma är att familjen inte ens har funderingar på att skaffa vikarie och då känns det faktiskt som att dom själv får se till att det fixar sig just den veckan då vi båda vill ha semester (dessutom handlar det bara om en vecka). Jag förstår min kollega som också vill ha sammanhängande semester i .. dessutom bara två veckor, men ändå, då ska han åka upp till familjen i Ångermanland.

Min morbror (ser honom som det), eller ja, min mosters man har åkt på en stoke också. Detta hände på Långfredagen och det fick jag höra igår. Inte kul alls.
Jag hoppas verkligen att han är på bättringsvägen. Det lät så på mamma men med stroke vet man aldrig, rätt vad det är så mår man bra och pang så kommer en till stroke (tydligen brukar en till komma ibland)...

Jag ska äta lite frulle nu, sen göra mina situps och därefter dra till gymmet. Om man inte ska ta och cykla till gymmet dessutom??

Inga kommentarer: