fredag 15 april 2011

Bott i bilen.

Känns det som att jag gjort idag.
Tog en skön sovmorgon imorse och sen drog jag ut till Skärholmens centrum där jag hittade en jättesöt rosa liten prinsessklänning till Wilma, och även rosa glitternagellack.
Sen softade jag lite innan jag plockade upp syrran och hennes kille och drog till Bro till födelsedagsbarnet. På väg dit på E18 vid Rissne, Rinkeby, Tensta och Hjulsta höll det på att byggas som fan, mycket var bortsprängt och det var en del köer (hata köer, kan inte folk bara lära sig var gasen sitter istället?)..
Men vi kom fram till slut och när vi kom dit höll Wilma på att öppna presenter och hade precis fått en rosa fin tjejcykel som Sami höll på att meka med.
Haha, när hon fick paketet från oss slängde hon typ iväg klänningen och slet fram nagellacket och skulle måla allas naglar, hahaha. Tokiga flicka. Carola blev typ mer kär i klänningen än dottern sin. Då vet man vad man ska köpa till henne i Juli!

Jag hann äta en stor bit underbart god smörgåstårta och en rosa ... apropå färger, mycket rosa här, ja jo, en rosa jättegod tårta. Sen var jag tvungen att sticka iväg till gymmet och det var typ plattan i botten också som gällde.
Hann precis i tid och passet var lika kul som vanligt. Saknade Nina där dock.
Och nu är jag hemma. Hämtade ut Molles ljus och handlade lite kött som jag ska göra matlåda på tills imorrn.


Gubben fick jourjobb nu också, han hade iofs inte hunnit komma hem men hade tatt över kollegans jour i två timmar då han var på IKEA och självklart fick han jobb.
Nåja, när han sen kommer hem ska han köpa med sig mat så vi slipper laga nåt ikväll.
Shit, jag är onyttig nu jag, haha. Det blir PIZZA till middag, men ack så gott!
Och så har jag köpt chips på Vivo också, hmm, här ska svullas ikväll! :-D

1 kommentar:

Camilla sa...

Mmm, gott med pizza hörru! Det måste man ju få unna sig ibland :D
Och ang tapasresterna..du skulle ha sett hur mkt det var från början..*burp* Kommer iofs upp bilder på det vid tillfälle :)