söndag 10 januari 2010

The weekend

Jag är helt slut kan jag säga.
Har varit i Örebro hos David i helgen och softat.
Vi har busat med hans söta dotter, ätit god mat, sett Ice Age om och om igen och spelat lite Mario bros på Wii.
Och jag kan säga såhär. Cornelia e jättesöt som alla barn men jävlar vad trött man blir efter en hel dags lekande. Man är liksom mer på alerten än vad man brukar vara. Och även fast det bara va fyra timmars körande tur och retur så tog det kanske lite extra på krafterna. Och ja just det. Inte mkt till sovmorgon igår och idag. Men det gör inget, sova kan man göra i graven :-).

Och jag kan ju säga att det va väldigt kallt i den staden oxå. Den enda gången vi kom ut va igår då vi åkte och shoppade lite. Hittade lite underwear och strumpor åt mig själv och köpte en söt liten klänning till Cornelia och den verkade hon gilla.


Nu tänkte jag se på Australia, sist jag såg den var det konstigt översatt så man hängde inte alls med i filmen pga det annorlunda språket...
Björn spelar en match i Zinken ikväll och jag hoppas BK Borsten vinner så jag får hem en glad gubbe.

Ska jobba imorrn oxå. Egentligen skulle jag varit ledig men kollegan e sjuk, så chefen ringde (missade det) och frågade genom ett mess ifall jag inte kunde vara så snäll och jobba imorrn. Visst kan jag det. Är ju flexibel men då hoppas jag att jag kan få vara ledig på Fredag istället. Vill fika lite med några kära vänner då.

3 kommentarer:

therese sa...

Hur var det att träffas IRl nu då??
Kändes det konstigt?

Anonym sa...

tycker jag inte :)
// David

Camilla sa...

Haha, ja det är ingen lek att umgås med småttingar. Var får de all sin energi ifrån???