torsdag 19 maj 2011

Tvättstuga..


Japps, nu sitter man och käkar frulle och väntar på att det ska bli klart i tvättstugan så man kan gå ner och fixa sen.
Myyyycket tvätt var det idag.
Nästan to much. Och jag kan ju lova att strump/kalsong/tros-ikeakassen inte luktade hallonbåtar när jag sorterade in svart och vitt i maskinerna, huvva..!

Well well, Björn snodde Audin från mig idag. Han behövde bil med dragkrok på och dom har ingen sån på jobbet. Jävla idiotiskt säger jag bara... (man ska intebehöva nyttja sin egen bil i jobbet, speciellt inte som att det drabbar någon annan).
Jag behöver mao köra bmw:n som har körförbud idag och kommer snuten kommer jag nog att säga nå dumt i form av att jag minsann inte var på väg till verkstaden och att jag visste om att det är dåliga avgasvärden på bilen men att jag ändå kör den istället för att sitta där och se ut som ett frågetecken och säga att gubben sa att jag behövde köra den andra bilen i hushållet som var nyligen gått igenom besiktningen utan fel.
Så vi får väl se vad jag har för (o)tur idag då.

Jo, jag lyckades träna igår och det gick riktigt bra!
Jag körde intervaller på trappmaskinen i 40 minuter och sen gick jag på löpbandet i 20 minuter :-).
Så totalt en timmes cardio. Me like. Tror man förbränner va 500-600 kalorier beroende på hur hårt man kör. Inte helt fel.
Sen åkte jag hem och lagade lite mat, det bidde stekta laxfiléer med kokt potatis, romsås och broccoli. Nyttigt, nyttigt.

Jo! Jag trodde Posten hade slarvat bort mammas presentkort men icke. Den låg i Björns fack inne på kontoret, för en gångs skull hade han faktiskt plockat upp posten som han alltid brukar lämna på golvet i vanliga fall.
Så nu kan man andas igen. Den är fan laddad med 2700:-. Hoppas hon blir glader :-).

Nu lite DH.

Inga kommentarer: