lördag 28 maj 2011

Hemska slut på den först normala drömmen..

Jag vaknade nyss till, av att jag i slutet av en dröm tillsammans med en kollega från skolan bevittnade en lek som slutade i tragedi.
Det började med att vi åt middag nånstans. Jag vet inte om det var i ett nytt hem vi skaffat eller i Saras hem, det kändes som vårat iaf. Och så åt vi god middag, skrattade och skojade. Vi hade lite vattenkrig samtidigt, inomhus i vad som som verkade vara en litet hus men ändå mer som en lägenhet (fick aldrig nå grepp om det). Nåja, i slutet började Saras pojkvän dryga sig lite mot Björn och det slutade fel.. Saras pojkvän hade slängt vatten på Björn och Björn funderade ut en hämnd i form av att han skulle ha en paj i ansiktet på Saras pojkvän.
Han i sin tur såg detta och klättrade upp för fönstret som ledde ut till nån inglasad balkong där det stod en sorts grävskopekupé..
Och när Björn sprang dit och skulle ha pajen i ansiktet på snubben så slutade det med att dom flög ut genom rutan i kupén, och ut genom rutan på balkongen och föll flera meter mot marken, det var säkert så att vi bodde på femte våningen helt plötsligt.
Jag vaknade av att jag och Sara skrek i drömmen och såg våra karlar ligga på marken orörliga.

Usch vilket hemskt slut.
Me not like at all.

Aja, nu måste jag sätta på lite kaffe, brorsan kommer över för lite spontan frulle.
Hej svejs!

Inga kommentarer: