tisdag 30 december 2014

Varför gör hon så?!

Jag känner att det börjar bli dags att ta en kamp både mot nappen och blöjan nu..
My bryr sig inte om att säga till om att hon bajsat i blöjan utan går nöjt runt med bajs i stjärten. För en stund sen bajsade hon, kände jag.. och frågade om hon behövde byta blöja, men fick inget tillbaka till svar... sen lekte hon i en kvart och gick till och med och lade sig i sängen och skulle sova med bajset!! WTF?! Varför gör hon så!? Hon vet ju om att det gör ont och börjar klia om hon går runt med bajset för länge! Nä... det blir fan till att köra utan blöja här hemma framöver.. utan blöja och byxor..

Nappen börjar bli för mycket nu också, jämt ska hon ha den i munnen. Det är nästan som att hon backat ett steg i utvecklingen. Kanske har det nåt att göra med att Loui kommit till världen och tar en del av "hennes" tid. Jag vet ärligt talat inte. Men vi måste gå fram två steg snart känner jag. Det är väl inte läge att sluta med båda samtidigt kanske, men när vi är hemma så kan man ju kör blöjfritt, händer det en olycka så gör det... 

Vad händer i dag då? Mamma var här en kortis och hängde med oss, så fort vi skulle gå ut så ville hon hem igen, hehe... ingen friluftsmänniska det inte. 
I kväll kommer Cathi med familj över på lite middag. Det ska bli trevligt. Skönt att alla är lediga i morgon också, så kan gubbarna ta sig en varsin whisky :-D, och Cathi också kanske.. jag pallar inte såna drycker.. *ryser*.

Bus med André.

Nu hoppas jag att My somnar... I don't think so though... skulle varit bra då hon kan bli så himla dryg annars när något inte passar fröken, men men... funkar det inte så gör det inte, säger som de i Rinkeby gjorde när jag bodde där, "VvvvA ska man göööra?"

2 kommentarer:

Camilla sa...

Är ju inte helt ovanligt att barn tar nåt steg bakåt och blir lite bebis igen när de får småsyskon. T som ändå var 5,5 när han blev storebror började prata betydligt mer bebisspråk än innan (han pratade inte alls så innan lillsyrran föddes) och kan göra det än idag, vi blir nästan tokiga.

Men det där med blöjan, det är nog mest upp till er föräldrar att bestämma er att köra. Hon grejar det säkert med rätt stöd och pepp från er :D Lycka till!

Önskar dig och din familj ett gott nytt år, må 2015 bli fantastiskt!

Unknown sa...

Alice har aldrig haft napp, tills Jakob började använda den. Nu ska hon också ha, främst när hon ska sova för att hon också är liten.

Gällande blöjan så är det bara att bestämma o sedan köra igång. Blir ett antal olyckor, men Ni kan ju börja hemma. Blöjfri utomhus är nog bättre att satsa på efter vinteroverallsäsongen tagit slut. Ta med henne till Lindex/H&M/KappAhl o köp fina underbyxor. Sen gäller det att hitta en bra morot, typ Gröna Lund.

Lycka till o kram
Vendela