torsdag 18 december 2014

Torsdag 18 December.

Snart var Fredagen här. Björn är på jourjobb och småttingarna sover (for now). My hade sin sista dag på förskolan för i år. Resten av året hade hon fått gå på ett annat dagis och det har vi ingen lust med. Då kan hon hellre få röja med oss här hemma istället ;-).

I dag har det bakats, ischoklad och knäck. Så nu har vi lite sånt gotta till julafton. Sen har jag fått lite undanplockat här hemma också, även fast Loui varit väldigt klängig och sovit lite så där under dagen. 

Vi kommer att åka hem till mamma i morgon förmiddag. Hänga där en liten stund medan Helene gör sitt här hemma hos oss, så slipper man vara i vägen när hon gör sitt. Sen kommer syrran och Micke hem till oss på kvällen och äter middag med oss, eventuellt mamma också, om hon känner för det. 

I helgen har vi inte planerat så mycket i och med att Björn har jouren. Typ köpa julgran och handla hem resterande julmaten typ. 


Denna fina klänning fick My till sin barbiedocka i födelsedagspresent av farmor. SUPERFIN alltså, och även en i rosa. Måste ju säga att jag nästan blev lite avis så jag aldrig hade så fina kläder till mina barbiesar när jag var liten, hehe!

1 kommentar:

Therese sa...

Ja det ska bli så kul att se klart Sons!! Kommer sakna alla karaktärer bara, det är därför vi inte sett klart serien ännu haha. Ioförsig kan man ju kolla igenom hela serien om några år då den är så jäkla bra.
Nejmen Johan har ju haft huvudvärk i över 6 månader nu, det var värst i början men den är återkommande så han hans läkare skickade honom på magnetröntgen av huvudet och idag fick vi hem svaret. Inga tumörer/cancer iaf tack och lov! Ett sånt besked är alltid lugnande ;)