lördag 2 maj 2015

The work continues!

Då var det Lördag morgon och mulet och regnigt ute, stackars killar som ska ut och jobba i det där..
De kämpade på bra i går. hela grunden är nästan klar! Som det lät på Björn så verkar de bli klara på Söndag! Yay! Kanske ska utveckla det där lite mer förresten, grannen här bredvid passar på att bygga altan de med, så de hjälps åt och så har några vänner till hjälpt till, supersnällt!


Vi passade på att åka iväg i går så vi inte var i vägen. Brorsan ringde passande nog, han och hans nya flickvän, deras vänner och brorsans moster + familj skulle göra en spontanare och dra till Fjärilshuset i Hagaparken, så vi var inte sena med att tacka nej, speciellt inte då vi fick med oss bästa syster/moster! Det var fullt upp med barnen där kan jag lova... bära den ena då man inte fick ta med vagnen in och springa efter den andra som tyckte allt var superspännande! Och varmt var det i fjärilsrummet, pheow!! Man bara kände hur jeansen klibbade fast sig mot huden direkt, hehe!
Men kul som sagt. My lyssnade ganska så bra dessutom, därför börjar det bli lite roligare med såna här aktiviteter.


I dag fortsätter bygget som sagt, sen är vi bjudna hem till Jenny och Alex på lite käk i eftermiddag, alltid lika kul att träffa de och deras två finingar Noah och Molly!

Nu måste jag ta lilleman som kryper överallt här hemma där han inte ska!

Inga kommentarer: