måndag 4 maj 2015

Shoppat utemöbler!

Måndag kväll och denna familj är nöjdare än nöjdast. Lite Ben & Jerry's cookie dough (vanlig gräddglass till Björn förstås) efter middagen satt som en smäck! Jag har varit sugen på nåt gott i många dagar nu, så i dag slog vi till med lite glass. Här hemma har vi Måndagsmys istället för Fredagsmys, hehe.

Jag har vabbat i dag. Mysan har ju åkt på hostan nu, lika bra och vara hemma tills hon blir friskus, än så länge är hon inte lika sjuk som vi var förra veckan, peppar, peppar..
Även fast hon varit hemma har jag fått massor gjort. Loui sov en stund på förmiddagen, då passade jag på att plocka en massa här hemma, främst ser det bättre ut på källarplan, måste rensa lite där emellanåt..

Har beställt hem en soffa! En soffa i konstrotting som vi ska ha ute på altanen, med en fotpall som går att använda som divan och ett fint soffbord till. Tror vi kommer få SÅ fint ute på våran nya altan sen när den blir klar!

Altan mot grannen, det kommer bli ett fint staket mellan pelarna på bilden. Är så stolt över Björn som fixat allt det här (med lite hjälp förstås)!



Fick precis mail om att den är packad nu, leverans blir nog till slutet av veckan skulle jag gissa på, vore mycket trevligt :-). Hmm, nu måste sån där dynbox införskaffas också.

Inga kommentarer: