söndag 17 maj 2015

Kalashelg!

Då var helgen snart slut då.
Det har varit en bra helg. I Fredags var Lillian här och hängde med oss, då såg vi klart den senaste Hobbit-filmen i 3D (såg den för ett par veckor sen med Björn, men orkade verkligen inte se hela då jag satt och slumrade till om och om igen i soffan, hehe). Hade en svacka denna gång också men tur nog fanns godis på soffbordet man kunde trycka i sig så sockernivån höjdes lite, hehe.

I går fixade vi lite med altanen när det var så fint väder på för- och eftermiddagen. Staketet är nästan klart, och Björn har börjat bygga på trappa och ramp. Efter bygget åkte jag till Bromma Blocks och mötte upp David, vi gick på bolaget och köpte present till Martina, körde hem till David, lämnade bilarna och fick skjuts av hans mamma till Munsö. Där blev det fika och grillning med lite andra gäster, och många barn. Jag och David med inte superlångvariga utan åkte hem till honom och bestämde oss för att spela Monopol, självklart torskade jag, men det var kul att spela det ändå. Som jag sa till David dessutom, det spelar ingen roll hur länge vi är ifrån varandra, det är alltid lika avslappnat ändå, riktigt härligt!

Finaste födelsedagsbarnet.
Jag fick fetinginteckna allt då herr David hade sånt jävla flyt... Nä, ja ä´ inte bitter... hehe..
Dagen efter, inge bakis alls då man tog det lugnt, skönt.
Självklart lyckades man inte sova ut, vaknade vid åtta (hade velat sova till 10 när man ändå kunde, men icket!) och satte mig vid tv:n i vardagsrummet och såg på nyhetsmorgon, känner mig som hemma där som ni förstår, hehe. Sen var det dags att rulla hemåt, mamma fyller ju år i dag och det firades med tårta hemma hos syrran. Där blev vi inte alls långvariga då både jag och Björn kände av allergin, tråkigt nog. Mamma fick en bukett blommor och ska få välja present i veckan.. får gå till affären tillsammans jag, mamma och syrran :-).

Finaste mamma! Om ett år fyller hon pensionärsålder, åh så hon längtar!

Får se när det passar alla, kanske kommande helg? Nä, nu ska jag sätta datorn på laddning, den har värsta glappen i kontakten så den får stå på sitt konstiga sätt i ensamheten...

Inga kommentarer: