lördag 25 juni 2011

En dag kvar i Sthlm.


Just nu ser jag lite smått på Tom och Jerry och läser lite nyheter på Aftonbladet. Fylla (no shit Sherlock!?), mord och olyckor är artikeln man möts av.
Undrar hur många som kört påverkade i trafiken och om den här chauffören var påverkad? Trist att folk ska dö och skada sig allvarligt när man ska fira en högtid.

Själv tog man det lugnt, morsan (kom över en snabbis innan hon behövde åka till jobbet), syrran och Micke kom över till oss och vi grillade här ute på gården. Riktigt gott vart det, sill var länge sen man åt och jag ääääälskar senapssill! Har tendens att äta för mkt av det och sen inte orka resten av maten, haha.

Så, hur många har ont i hårbotten idag då?

Idag ska jag träffa Louise idag, vet inte riktigt när men vi ska iaf ses innan jag ska till Västervik imorrn och direkt efter den trippen till Finland.
Undrar hur hon mår idag :-D?

Jag jobbade med Nahla hela dagen igår och var så glad över det, en annan ordinarie assistent som faktiskt jobbar sin sista dag idag.
Och jag var så glad och nöjd under hela dan då det bara flöt på utan att jag behövde be henne göra nåt, utan hon kunde ta egna initiativ till skillnad från andra man jobbade med dan innan *morr*.

Åh, åh, åh!
Dessutom fick vi träffa lilla Noah i förrigår, glömde jag skriva om, exakt två veckor var han då och superfin och söt. E jätteglad för Jenny och Alexs skull!
Fotade honom men tänker inte lägga upp nån bild på bloggen just nu då jag tror att hon inte vill det.

Hmm, nu ska jag nog se vad jag hittar för frulle, me hungry.

Inga kommentarer: