lördag 25 juni 2011

Bag of taste.


Just ja, vi gjorde en bag of taste till midsommarmaten igår.
Och när vi ändå skulle grilla så tog vi barbequesmaken. Och denna gång gick det rätt till också. Förra gången hade jag bara blandat ihop allt i påsen och sen stekt kycklingen, det vart iofs väldigt gott men igår gjorde vi rätt efter att jag läst på baksidan av påsen....
Man ska nämligen dela kycklingen och lägga den i påsen och därefter hälla i kryddorna och röra runt en massa och sen sluta påsen med bandet man fick till, lägga på en form och in i ugnen på 180 grader i 35-55 minuter.
Det vart väldigt saftigt och smakade barbeque. Fotade dock bara kyckligen i påsen så det ser inte lika smarrigt ut som på tallriken...
Jag gav en påse till syrrans pojkvän och mamma. Hoppas dom testar på det snart. Mamma sa att hon hade kyckling i kylen och kanske skulle göra det i helgen :-). Ska bli kul att höra vad hon tycker om kyckligen då hon aldrig hann äta igår eftersom hon skulle iväg och jobba.

1 kommentar:

Camilla sa...

Paprikan var supersmarrig, mmmmmmmmmmmmm!