Han hade ett förslag på ett recept, hmm...
Lättlagad och trevlig fruktkaka
Ingredienser:
1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citron
nötter
2 liter whisky
1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citron
nötter
2 liter whisky
Gör så här:
Ta fram en mellanstor skål. Kolla whiskyn genom att smaka. Häll whiskyn i ett decilitermått och drick.
Upprepa. Sätt på elvispen.
Smaka återigen på whiskyn om den fortfarande håller kvalitén.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.
Schtäng av elvischpen.
Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad frukt... Schätt på elvischpen igen. Om den fruktade torken faschnar i schkålen, vrid losch den med en muvschkrejsel.
Schmaka schen om whiskyn fortfarande är god.
Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt schånt. De é inte schå himla noga!
Kolla whiskyn.
Schila citronschaften, lägg till en mat... sched... och schå schocker, eller nåt... va fan...
Schmörj ugnen.
Vrid kakformen på 200 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen! Schläng ut schkålen genom fönschtret och... schå kolla schen whiskyn.
Gå å lägg dig... vem faan schänner för å äta en jävla fruktkaka iallafall!?!