söndag 14 juni 2015

Knappt så man hinner sitta ner.

Pheow. Då var den här dagen över. Är sjukt mätt efter att ha ätit en portion middag för mycket. Nästan jobbigt att andas, haha.. sen té på det... kanske inte det bästa men kvällstéet kan man ju inte hoppa hur som helst heller?!

Vi har varit och handlat hem lite mat i dag, hängt med Björns mamma och syster, fått över de och min syster på middag och ja.. typ bara varit i dag.
Gårdagens picknick vart supermysig. Kul att träffa brukaren och hans familj, och Vinterviken är ju ett så mysigt ställe tycker jag.

Kommande vecka ser rätt lugn ut än så länge. Träffa mamma i morgon, Sarah på Tisdag.. och sen tror jag inte nåt mer än planerat förrän på Midsommarafton... eller ja.. hela den helgen är uppbokad, typ. Västervik på Fredag, hem till Marias landställe, ta in på hotell på kvällen, dagen efter rulla hemåt, sedan kommer syrran och eventuellt Micke över, på Söndag kommer min brukare och hans pappa hit på lite grillning. Hoppas på bra väder då.

Nu ska jag ta en dusch, sen hoppa i säng. Alla har sovit mitt på dagen förutom jag. Höll på att somna lutandes mot soffbordet, men sen så ringde det på dörren.. såna gånger önskar man att man kunde låta bli att öppna.. fast det var ju å andra sidan trevligt besök för Mysan, det var hennes vän som ville komma över och leka med henne, så det var väl bra att jag öppnade förstås.

Jo, men busy busy busy är man nu när karlsloken fortfarande är skadad. Blev lite sur på han i dag när han slängde ut en kommentar, lät som jag tvingade honom göra massor här hemma med brutet nyckelben.. nä... nu ska jag inte be han om mer hjälp, även fast det det skulle vara på skoj. Där gick min gräns på humor just nu. Är sjukt glad för syrran, Lovisa och Elin som hjälpte till massor med både kids och plocka undan.

Duschen var det jag. Här kommer lite bilder från helgen. Med respekt för integritet och så, så lägger jag inte upp några bilder från picknicken.


Fick till en skön morgonpromenad med Cathi på Lördagmorgonen. Då kände man sig bra.
My i sin nya fina byxdress, she loved it! Så söt hon blev i den.
En egobild till då, lite snyggare än i svett-tshirt..
Bästa moster/syster med barnen i Vinterviken. Kul att hon dök upp hon med.

Inga kommentarer: