söndag 7 juni 2015

Hittade massor på shoppingrundan.

Åh vilken bra shopping det blev med syster yster! Är så NÖJD med varenda plagg jag lade vantarna på! Flera klänningar, shorts, linnen, 2 par loose pants, fina underkläder, underbart mjuk och fin kofta, bälte, tortyr-vaxa-benen-stripes, ansiktscreme, bästa mascaran och kläder till Loui. Sen hann vi även träffa min brukare en snabbis över lite lunch på sushihaket i Nacka Forum, dyrt jäkla ställe dock...
Nä men jag är helnöjd, i morgon ska vi ses igen, då kanske vi kan kika på ett par skor eller dylikt? Shoppingådrorna skriker efter mer, hehe!

Märks det att jag gillar svart/vitt? :-D
Efter shoppingen kom vi hem och så tände vi grillen med detsamma. Det blev gårdagens pastasallad med god Lallerstedt-currydressing och fläskytterfilé med bea till. Sjukt gott, sen gottade vi till det med hallonpaj efteråt. NAMINAMI. II morgon får jag ta en promenad, fan om det regnar. En promenad hinner jag med innan Jenni och Micke vaknar ändå, hehe.

Nu ska jag vara social med sambon min. Har för övrigt haft en finfin helg med massa grillande, alkohol och häng med grannar och familj. Inte mycket man kan klaga på då! Hoppas ni haft en härlig helg ni med!


Inga kommentarer: