måndag 18 november 2013

Veckans planer.

Idag är det bara en slappardag, eller ja, jag har ju tränat iofs och plockat lite här hemma. Resten av veckan ser ut så här:


  • Tisdag - träna, fika med grannarna och därefter jobba kväll.
  • Onsdag - åka till Bromma blocks och möta upp Martina för en liten dejt, därefter åka till jobbet.
  • Torsdag - träning och sen jobb.
  • Fredag - träning, sen kommer en Helena hit och gör en provstädning (vi ska ha städhjälp) och därefter iväg och jobba.
  • Lördag - 3-årskalas 14.00, My's syssling på Björns sida av släkten fyller år, på kvällen är det 40-års fest hos grannen, party!
  • Söndag - Isabella som vi lärde känna genom mammagruppen fyller 2 år, och det ska självklart firas 14.00! 

Kalashelg med andra ord!
Såååå, det jag har att fixa tills dess är två födelsedagspresenter, eller ja 3 iofs men vi grannar går ihop med lite pengar till Henrik som fyller år så det där är i stort sett redan fixat! Får se om jag åker till Skärholmen lite tidigare nån av dagarna och kikar i affärerna. Br-leksaker finns ju där så nåt borde man ju hitta!

Jag har precis målat om naglarna (jag tog bort naglarna som jag gjorde på salongen i Lördags, kände mig så obekväm med dem). De blev för jävligt fula i helgen då dem inte hann torka klart och jag behövde fixa och dona innan vi skulle iväg till Bro.. Så, andra gången gillt då..
Det är i alla fall riktigt skönt att ha tillbaka ens egna naglar igen. Det där med nagelförlängning var kul för stunden men det var inte "jag".

Ett av nagellacken jag fått via Glossybox, pretty nice I think.





Inga kommentarer: