fredag 29 november 2013

Alla pratar om att man blir stressad av sin mobil (att vara konstant anträffbar)..

men testa då på att gå ut genom ytterdörren, slänga soporna i soptunnan och några steg därefter komma på att man inte har mobilen med sig, försöka leta som en dåre i nån minut innan det är dags att rusa till bussen! DET ÄR STRESSANDE. Gick igenom scenariot att jag råkat slänga den i soporna men såg inget i mörkret när jag tittade ner där. Det underbara dessutom var att det var soptömning igår.
Sen att man behövde ha lite kontakt med folk runt omkring en gjorde inte saken bättre. Mamma skulle vara barnvakt, hon behövde få tag på mig. Micke skulle komma i tid till jobbet då jag skulle vara med på två intervjuer av eventuella timmisar hos våran brukare (sånt känns ju bra att checka av innan man måste iväg, nu var han i tid men ändå). Nä, uscha. Jobbig känsla. Och VILKET I-LANDSPROBLEM.
Nåja. Till slut hittades luren... i dunvästens innerficka. Det var Björn som till slut hittade den, alltså, hädanefter ska jag tända lite mer lampor runt omkring mig så liknande misstag slipper ske!

Nåja. Vi hade personalmöte i vanlig ordning och det var.. händelserikt.

Idag är det äntligen Fredag. Det ska bli sååååå skönt att lägga sig i soffan och dega lite sen när Mysan somnat, men innan det så ska vi leka och mysa lite.

Nä, ha en bra Fredag allihop. Det ska jag försöka ha!

Inga kommentarer: