torsdag 3 september 2015

Föräldrar: Hur orkar ni?

Ni som har två barn eller FLER till och med.. hur orkar ni göra allt som göras behövs när ni kommer hem? Dvs, plocka undan, laga mat, leka med barn, bada barnen osv..

Jag lämnade barnen i dag, jobbade, åkte direkt därefter till förskolan och hämtade barnen, åkte och hämtade ut mina skor jag beställt från Zalando och därefter beslöt jag mig för att vi skulle äta på Donken. Jag hade fan inte orkat laga mat OCH lekt med de. Oh well, jag har ju i och för sig haft en dålig natt med Loui två nätter på raken, i natt sov han mellan mig och Björn dessutom. Och eleven jag haft hand om måste man ha stenkoll på. Vet inte hur många gånger jag tagit ut hennes händer/fingrar ur munnen på'na i dag...!

Jag är så seg så jag knappt orkar flytta blicken medan jag skriver. Hoppas som fan på att My somnat nu, OCH att Loui inte har en pissnatt till.

Nu ska jag dricka upp mitt té, sen lägga mig i sängen. Natti.

Nya Nike-skorna. Dessa modeller är SÅ SKÖNA. Bästa skorna man kan ha när man är höggravid dessutom!
Och nya pumpsen. Har ju haft ett par sen ett bröllop jag var brudtärna på men dem är för små. Dessa kändes supersköna, av märket Kiomi.

1 kommentar:

Camilla sa...

Näe, jag orkar inte. Har ganska skitiga hörn här hemma. Funderar seriöst på att gå ner i arbetstid då jag känner att jag missar så mkt med barnen. Häromdagen kom jag hem kl 18. Kl 1845 bäddade vi ner lillan :/

Hoppas du fått tag i några smarriga godisar :D