söndag 19 april 2015

Glad.

Gick upp med sonen som kände för att vara uppe med tuppen i vanlig ordning. Halv sex vaknar han på morgnarna och brukar ligga i sängen med oss/mig i en halvtimme och mysa lite innan det är dags att g upp. I dag var det dags att ge sambon lite sovmorgon. Han fick aldrig nån sovmorgon i går och det försöker jag ge honom nån dag under helgen så han kan få vakna lite utsövd åtminstone.
Tyckte han kämpade på så bra i går eftermiddag och kväll med ytterdörren. 2-3 målningar till på dörren och sen kommer den vara finfin!

I dag står bamsegympa och hjälpa en vän med en "flytt" på agendan. Och med flytt menar jag att han ska flytta en stoooooooor garderob till sitt nya boende från nåt annat, vet inte var den kommer ifrån, men det är många trappor involverade. Funderar på att ringa Björns föräldrar och fråga om de har lust att ta barnbarnen i några timmar så även jag kan hjälpa till. Så kan man både hjälpa en vän och få lite träning, två flugor i en smäll :-).

Känner mig för övrigt väldigt glad i dag. Glad då jag får ha sambon hemma en helg utan att jobbet drar i honom. Men men, i veckan blir det nog sena kvällar skulle jag gissa på.


Nu ska jag och Loui mysa lite till Desperate Housewives.

Inga kommentarer: