tisdag 15 mars 2016

Uppskattning.

Ska börja med att berätta att det var sjukt skönt att sätta sig i bilen och rulla iväg både i morse och i eftermiddags! Kan nästan liknas med förkylning.. man uppskattar inte att man är frisk förrän man blir sjuk!

Apropå förkylning, Loui åkte på feber i går eftermiddag. Vabbade dem sista timmarna på jobbet och åkte och hämtade barnen. Sen blev det en jobbig natt. Björn kom hit med febertermometer då jag befarade väldigt hög feber men som tur var överskred den inte 40 grader. Sen har vi bytt vab-veckor så att säga. Så Björn vabbar denna vecka och jag tar en annan när han har högsäsong sen. Ge och ta.

Dagen flöt på riktigt fint på jobbet i alla fall. Badet gick bra. Lyckades ha armen ovanför vattenytan under hela lektionen. Satan vad det kliar på armen nu ska ni veta, nu när det läker..
Bokade tid för lejonet 7:e April. Ska kompa två timmar på dagen så jag kommer iväg dit. Ska blir SÅ SKÖNT att få lejonet ifyllt!

I morgon blir det till att lämna My på dagis och Loui hos Björn. Sen hämta kids hos honom efter avdelningsmötena på jobbet. Blir alltid rätt sena kvällar på Onsdagar. Men men, bättre det än att jobba kvällar och inte hinna hämta barnen alls!

Nu lite té, sen kanske lite WD.

Inga kommentarer: