onsdag 2 mars 2016

Kostar skjortan.

Ja som om det inte vore nog med att man kommer behöva vabba hela denna vecka så kostar bilar en hel del. Var till VW i dag för att beställa ny nyckel. Går fan inte att endast ha en nyckel till bilen, går den enda nyckeln man har sönder eller försvinner så är det ju rätt kört..!? En ny nyckel kostar 2700 kr. Åh så billigt å bra. INTE. Sen behöver jag fixa drivknutsdamaskerna till bilen så den går igenom kommande besiktning, det kostar 3000 kr.. Huvva. Ska man ha bil så kommer det att kosta en del.. får se hur länge man tycker det är värt att äga bil som ensamstående förälder med den lönen jag har..

Tog med mig host-fia till min gamla brukare i dag också. Det var länge sen jag träffade honom och tänkte att jag lika gärna kunde passa på nu när man ändå är hemma.. bra att komma ut lite i friska luften med skrutt.

Om en stund ska lilleman hämtas också. Kom att tänka på att det vore bäst att hämta honom så man är hemma till 16, då finns det nog en hel del parkeringar lediga på "Onsdagsparkeringen", så slipper man leta som en galning när man kommer hem, vilket man får göra emellanåt.

Nu ska jag ta ut lite krubb ur frysen, så jag kan fixa lite middag till busarna sen. Ha en bra eftermiddag och kväll!


Inga kommentarer: