torsdag 10 mars 2016

Dagen D!

Då var Torsdagen här, en dag jag längtat lite till.
Efter jobbet i dag ska jag nämligen fylla i mitt finska lejon jag har på ryggen (mellan skulderbladen) och så blir det en text på underarmen. Sjukt länge sen jag tatuerade mig, lejonet gjorde jag 2008 i Thailand.. har bara ett. Så det ser jag fram emot i dag.

Gårdagen var trevlig. Jag, syrran och Micke var hem till brorsan och hans tjej. Äntligen fick man komma och hälsa på (det har tagit ett tag för de att komma i ordning), men fint hade de fått! Det blev pizza och en massa komma-ikapp-snack. Det var ju ett tag sen man träffades så att säga. Åh vad jag är glad för att min brorsa träffat den har träffat. Oona är ju helt jäkla underbar! Så nu kan man snart börja hoppas på syskonbarn, hehe...

Inte den bästa bilden men det syns att vi hade mysigt!
Annars har veckan rusat förbi. Mycket på jobbet. Planerat eftermiddagarna/kvällarna så det inte behöver kännas så tomt utan barnen. Men i morgon kommer de!!
Fuck, apropå det måste jag få bilen fixad. I Måndags började motorlampan blinka och bilen gå väldigt ojämnt, så den har fått stå hela veckan. Hoppas på att Björn hinner ta en titt på den i helgen (och att det bara är ett litet fel!), så man slipper köra kollektivt nästa vecka, speciellt då man har barnen att lämna och hämta på förskola..

Nu dags att göra i ordning sig och sen knata till jobbet!

Inga kommentarer: