måndag 8 februari 2016

Helgens bravader

Helgen har varit helt fantastiskt. Har haft bästa Zandra här på besök från Östersund och vi har lika kul ihop varje gång vi ses!

Vi körde utgång på Fredagen och gick verkligen all-in. Vi förade lite här hemma och fick sällskap av Sofie, Zandras kompis men även en bekant till mig från kollo. Sen hamnade vi på Gröne Jägarn (don't ask me why) för att sen rulla mot Snaps och där få lite sällskap av en av Zandras kontakter. Skitkul hade vi där. När Snaps sen stängde åkte vi förstås vidare och hamnade på Patricia för ännu mer skoj :-). Kan lova att vi var så där lagom bakis på Lördagen, därefter blev det inte så många knop. haha..



Hittade assnygga byxor i skinnimitation, i stl S!! S! Do you hear!! Tog som vanligt fram M i byxorna men icket. Small skulle det vara. Grymt. En jacka hittade jag i går också.. i stl 36. Herregud, det är i detta nu man märker hur mycket man gått ner.




Sista bilden från kvällen. JAG höll på att garva ihjäl mig.. hade valt väg och skulle minsann upp för en "pulkabacke"... ahahhhaahhhaha... vi kom typ aldrig upp!! Drog oss upp längst buskarna längst vägen... Haha, länge sen jag skrattade så mycket..

Näfan, nu måste jag rulla mot jobb! Adios

1 kommentar:

Camilla sa...

Låter som en kanonkväll!! Och jaaa, du måste ha gått ner massor, wow!
Bra jobbat!