torsdag 1 oktober 2015

Dyrt med bra teknik.

Still home with them kids. Eller ja, har varit hemma mestadels med Loui men i dag fick Mysan vara hemma hon med i och med att hon kändes liiiite varm. Å så är det ju rätt mysigt att ha henne hemma också. Min stora stora tjej. Hon växer så fort och blir klokare för var dag som går.
Just nu ligger hon i soffan och ser på Wall-e, gillar den filmen skarpt själv. Så gullig.



Hade tänkt att köpa lur denna månad men får nog vänta lite. i vanlig ordning blev det en del räkningar. Och mobiltelefonen jag vill ha var inte den där billiga jag hade tittat ut, den hade mycket sämre prestanda än min nuvarande lur och det går ju inte för sig för en tekniknörd...
Tänker inte punga ut 7000-8000 kr på en ny Samsung Galaxy Edge (jävligt fin lur) utan tänker mer.. föregångaren.. som dessutom blir ersatt av uppgraderad version. Alltså en Samsung Galaxy S5 NEO. Den har det jag vill ha, dock lite större än nuvarande vilket jag inte är helt fond of, men men.

Planer för helgen då? 
Det är höstfest i parken. Där ska jag jobba en stund mitt på dagen, och innan det passa grannens dotter då mamman jobbar och pappan följer med sonen till badet.
Skulle va kul att hitta på nåt. Komma ifrån lite då man inte gjorde så mycket förra helgen. Oh, well, nåt kanske man hittar på?

I kväll tänkte jag dra till gymmet, köra all by myself. Bröst, axlar och så ska jag försöka klämma in lite mage också + sola solarium. Känner mig så jäkla blek och grå just nu. Så, varför inte passa på att nyttja det man betalar för?

2 kommentarer:

Therese sa...

Hej babe! Låg uppdatering här inne men jag kikar in då o då :)
Vill du får du gärna göra reklam för min nya blogg: misstess.vimedbarn.se
Puss

Therese sa...

Jaaa nu är jag Back on track igen!!! Har inget att göra på kvällarna när Johan inte är hemma ändå och jag gillar ju ändå att blogga så jag kör igång igen ;)
Kommer gärna över någon dag! Älskar att umgås med dig <3
Bara höra av dig om det är något, finns alltid för dig! Kram