torsdag 15 oktober 2015

15 Oktober.

Ska väl uppdatera lite här.. :-)

Träningen flyter på rätt bra. Kommer iväg en 2-3 gånger i veckan och det känner jag mig helnöjd med. Har hunnit träna två dagar denna vecka so far men hoppas på att få till en dag med ben också.
Får se när det hinns med.

Det flyter på bra på jobbet också. I dag har jag fått vikariera för läraren, hon studerar deltid och då fick jag "äran" att hålla i skoldagen så att säga. Tycker det flöt på väldigt bra. Känner mig faktiskt mycket nöjd. Hade ju varit ännu bättre om jag hade kunnat jobba hela dagen också, men lillskrutt har feber så jag åkte hem så fort skolan var slut (skulle jobbat några timmar till på fritids). Frida var snäll nog och såg efter My under dagen, asnajs då man vill visa framfötterna på jobbet då man är nyanställd.

Så, nu står maten i ugnen. Loui springer runt och My sover i våran säng. Helt slut stackaren. Jag försöker lösa morgondagens vab också, hoppas på att farmor kan tänka sig vabba.. kanske inte hela dagen då men fram till 13....? Nåja, på ett eller annat sätt löser det sig förhoppningsvis. B kan inte vabba nu då han har som mest att göra på jobbet, e ju hans högsäsong, ifall ni läsare undrar.

Ryggmuskler börjar infinna sig sakta men säkert..




Å sist men inte minst, en liten egobild som jag vart väldigt nöjd med.. Nu måste jag kolla till feberflickan där i sängen. Ciao!

2 kommentarer:

Therese sa...

Du e så fin!!! <3

Therese sa...

Betalade 369:- för 50 ml för DonnaKaren. Frakt kostar 29:-. Tror det är ett bra pris :D