onsdag 23 november 2016

TAKK

Hmm. Vad händer hemma hos mig då?
Båda barnen sover. Jag har tydligen hittat nån film på kanal 6, med Jonah Hill, verkar va en perfekt rulle att slötitta på.

Mycket tankar i huvudet. Både privat och gällande jobb.
Tar vid lärarrollen i morgon och efteråt är det TAKK-kurs. Tre tillfällen varannan vecka nu fram till jul. Synd bara att de infaller under mina veckor med barnen. Skönt nog kan syrran och Micke hänga och busa med kidsen i morgon. Guld värt. Bästa moster. Jo, men TAKK står för tecken som alternativ och kompletterande kommunikation och det är grymt nödvändigt på min arbetsplats. Speciellt i min klass då hela 4 elever.. använder sig av tecken som stöd. Nästan 5 då en snappar upp tecken då hen inte har det svenska talet än. Så dessa kurser ser jag verkligen fram emot.

Sen kommer Sarah hit på kvällen efter att ha jobbat klart. Hon ska jobba på Stockholmsmässan på Fitnessfestivalen hela helgen och en bra start är att åka 8 minuter kollektivt dit istället för 1½ h. Kul dessutom att träffa fröken, var ju ett tag sen så att säga.

Borde egentligen lägga mig nu men har inte riktigt kommit till ro än. Fick leverans av andra julklappen via Lekmer.se för en stund sen. Förra kom igår. Jäkla smidigt sätt att få hem leveranserna på. Man får ett sms att man kommer få leverans av varorna inom x antal timmar, sen kan man hålla koll på var budbilen befinner sig via en karta som funkar asbra i realtid. Sen får man ännu ett sms när den närmar sig.. Klockrent. Har lämnat ena kartongen nere i källaren, gillar inte riktigt idéen men får väl bära upp den om några dagar och försöka hitta plats här hemma.. man vet aldrig om man får ha saker och ting ifred i ett källarförråd (talar hon av erfarenhet).

Näe, långt inlägg ab. Såna orkar man ju inte läsa. Ha det bra i kväll så skriver jag mer nån annan dag!

"God natt"

Inga kommentarer: