torsdag 22 september 2016

Torsdag eftermiddag.

Sitter här och funderar på ifall man inte borde investera i en tvättmaskin...
Såg ett bra erbjudande hos Elgiganten, just nu skulle jag förstås behöva lägga undan pengar till solsemestern men jag känner på mig att jag/vi verkligen skulle vara i behov av en tvättmaskin, ifall man nu skulle drabbas av magsjuka (peppar, peppar!) eller dylikt. Fy fan för såna tider... *tänker tillbaka till förr förra året*

Rätt skönt att man slutade tidigt i dag. Åkte en sväng till IKEA efter jobbet och införskaffade lite nödvändigheter.. eller nödvändigheter och nödvändigheter, vi tjejer tycker väl alltid att det kan köpas mer heminredning och annat tjafs.

Ringde faktiskt polisen och fastighetsägarna precis. Har ett par grannar som börjar bli väldigt obehagliga. I söndags skedde nån sorts misshandel, innan dess har det varit väldigt mycket fylla och nyss kom nån polare till dem dyngrak och skrek att han minsann skulle slå ihjäl sina polare då de inte hade väntat på honom, gick in i porten och smällde igen dörren hårt som fan och skrek vidare inne i trapphuset. Eventuellt kommer en radiobil förbi och kollar läget, det vore faktiskt ganska betryggande, att de kollar av läget och möjligen pratar med grannarna.. Uscha, gillar inte alls sånt här, speciellt inte i och med att man har barnen här varannan vecka.

Näe, nu ska jag packa upp prylarna från IKEA för att få tankarna på annat håll.


Inga kommentarer: