lördag 24 september 2016

Höstfest i parken.

Sitter här och slötittar på lite tv. Kommer inte orka vara uppe länge ikväll, Loui vaknade nån gång efter fem i morse, fy fan för så tidiga morgnar säger jag bara.

I dag har vi haft kul i alla fall! Det var höstfest i Stackenparken i Ormkärr/Hagsätra, så dit åkte vi i dag. Det blev ponnyridning, hoppslott och kopiösa mängder socker (tycker jag!). Men men, det är bara höstfest en gång om året och då ska man väl få gotta till det lite. Björn var där han med och röjde runt med barnen lite och sen stod han vid hoppborgen och jobbade en stund. Parken drivs ideellt (rätt stavat?) och dagar som dessa behöver de all hjälp de kan få i föreningen. Sen hade de Pettson & Findus som föreställning under dagen också, sånt är ju sjukt uppskattat av både stora och små!


NÖJD TJEJ AB.




Loui var inte det största fanet av föreställningen dock, grävmaskinen gick före det mesta..
Alltså, mannen var ju så sjukt lik Pettson i böckerna, häpnadsväckande lik! 

Sen rullade i hemåt då lilleman började bli tröttare än tröttast, lite halvtuff period nu när han inte längre har vila efter lunchen, han vilar aldrig på förskolan så jag känner inte att det är ett måste på helgerna då heller. Men emellanåt kan han ju bli på tok för trött och då får man ta några fajter..

I morgon ska vi hälsa på mamma en sväng, hon bor för tillfället hemma hos syrran och Micke och passar katterna med de har det bra på Bali. Lite lunch och häng och sen åker vi hem till Lillian och hälsar på. 

Ha nu en bra lördagskväll, nu ska tant lägga sig i säng och mysa under det varma täcket.

Inga kommentarer: