måndag 2 maj 2016

Kan man "lida av" ADHD-ryck?

SÅDÄRJA.
Då har man fått lite gjort här hemma.. förfinat fönsterdörrarna mellan hall och vardagsrum, dammsugit, torkat golven, och gjort rent balkongen lite (herrejävlar vad äckligt och smutsigt det var på insidan av balkongräcket så att säga..
Nu ska man bara ta och diska och äta få i sig lite middag också.

Jag och Björn var på utvecklingssamtal gällande My, hon utvecklas finfint men har sina knepiga stunder emellanåt, motgång är inte lätt alla gånger och så går käften i ett, haha.. låter väldigt lik mamma sin, haha... Men men, vi ska prata med henne om att det är viktigt att även andra får ordet, vare sig det är hemma eller på förskolan, visst får man prata men man måste kunna lyssna också.

Ska försöka få till lite träning denna vecka också. Planen är att träna lite i morgon efter att jag varit till Björn och hälsat på kidsen lite. På Onsdag har jag bokat tvättstuga, SÅÅÅ måste just nu. Sen ska man väl hinna lite mer träning också. Får ju inte barnen förrän Lördag natt då Björn ska ha med de till Karlstad på lite släktträff.

Sen ska syrran göra sin upplevelse på Lördag också. Det ska bli trevligt! Aerobaticflygning, den ni! Lär vara grymt häftigt!


Inga kommentarer: