måndag 19 december 2016

Hundöarna

Sitter här och grubblar lite över kommande natten med Loui. Han har tandsprickning och därmed för feber och för ont att äta ordentligt med vilket i sin tur leder till en grinig liten herre. Oooh, the patience i dag alltså... fyi, natten innan var inte den bästa, och så som denna börjat verkar den inte bli nå bättre. Nåja, så är det med de små ibland, jobbigt bara när man endast kan trösta.. blir vab i morgon med.

Good news. Loui har börjat lära sig sitta på pottan, vet "hur" man kissar. Tummen upp på den! Och bvc-besöket för My gick galant. Hon är 110 cm lång (växer väl om sin stackars mamma när som helst!?), väger 18,5 kg (Loui hack i häl med sina 17 kg och nu är han inte heller i sitt esse!), har bra syn, for now och fixade vaccinationen fint. Duktiga lilla tjej. Sista bvc-besöket för henne med andra ord. Jisses, tiden går fort.

Nåt annat kul.
Jag ska resa till lite varmare breddgrader i slutet på januari, till Maspalomas på Gran Canaria.. åker dit med Alexander och vi ska se till å njuta av lite sol och passande paraplydrinkar i varsin hand. Fuck va skönt att få komma iväg ett tag. Bort från allt. Så det är verkligen nåt att se fram emot. Har inte rest (kallar inte Finland och Gotland för utomlands som vissa andra ;-)), utomlands sen -06, hemskt.. Fan tio år sen. ILLA. Näe, det förtjänar jag. Och Alex.

Hit ska vi. 4-stjärnigt +. Lövly.





Fin liten.. öken en bit från hotellet, Både jag och Alexander tänkte samma sak när vi såg det, sandsurfing, haha.


Inga kommentarer: